Natjecanje

Jubilej izviđača: Ove godine slave 20 godina Mostarskih susreta

Savez izviđača Grada Mostara pripremio je bogat kulturno zabavni program za izviđače
Lifestyle / Flash | 04. 04. 2018. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Tradicionalno internacionalno izviđačko natjecanje ''Mostarski susret 2018'', u organizaciji Saveza izviđača Grada Mostara, održati 21. travnja 2018. u Mostaru. 

Savez izviđača Grada Mostara pripremio je bogat kulturno zabavni program za izviđače, ali i sve građane Mostara na samom otvaranju natjecanja, povodom velikog jubileja, priopćeno je. Plesni studio Flash i Mostarske mažoretkinje uveličati će ovu manifestaciju.

''Kako se ove godine navršava 20 godina od organiziranja prvih 'Mostarskih susreta', sa željom da taj jubilej obilježimo sa što većim brojem izviđačkih ekipa, pored bogatog kulturno zabavnog programa, osigurali smo i prenoćište za natjecatelje'', navode u priopćenju.

Inače, Mostarski susreti su cjelodnevno natjecanje, podijeljeno u dvije kategorije, odnosno na Veselu olimpijadu za pčelice i poletarce te Izviđački višeboj za mlađe izviđače i planinke.

Kao i prethodnih dvadeset godina, Mostar na dan takmičenje postaje centar izviđača i planinki, simbol druženja i prijateljstava.

Prijave su još uvijek otvorene, te se svi zainteresirani mogu javiti na  mail: [email protected], priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close