Nektar OK Fest 2019

Još kratko traje SUPER ponuda za OK kamp!

Ukoliko vam je za dolazak na Tjentište potreban i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH, na raspolaganju vam je opcija Paketa III
Lifestyle / Flash | 25. 03. 2019. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Kamp OK Festa

Svi oni koji još uvijek nisu osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu koji će se 12./13./14. srpnja održati na Tjentištu/NP Sutjeska, imaju priliku da po SUPER cijeni, koja vrijedi do kraja ožujka, ugrabe svoj paket boravka u festivalskom kampu i prepuste se čarima jednog od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Europe, kao i sjajnom programu koji su i ove godine pripremili organizatori festivala.

Svi ljubitelji kampiranja i odlične zabave za samo 30 KM mogu da u okviru paketa OK kamp osiguraju trodnevni boravak u kampu na Tjentištu uz mogućnost sudjelovanja na svim koncertima koji će se tijekom tri festivalska dana održati na tri stagea. Ukoliko vam je za dolazak na Tjentište potreban i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH, na raspolaganju vam je opcija Paketa III koji podrazumijeva mjesto u kampu, trodnevne ulaznice i prijevoz, po cijeni od 60 KM.  Napominjemo da će paket OK kamp (kamp + ulaznica) biti dostupan tijekom sva tri dana trajanja festivala, na recepciji OK kampa, po tada važećim cijenama.

Kamperi željni avanture i adrenalinskog doživljaja biće u prilici da uživaju u sadržajima koji se nude u nacionalnom parku, te se oprobaju u planinarskim šetnjama i rafting avanturi na rijeci Tari, vozeći se kroz najdublji europski kanjon, priopćili su organizatori.

Za kampere čiji će izbor biti odlična zabava uz vrhunske izvođače, spremili smo odličan program na Sensation OK stage-u, koji se nalazi u središtu OK kampa, a na kojem će tijekom tri festivalska dana nastupiti: Let 3 – Bjesovi – Vojko V – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T. Naravno, to je samo zagrijavanje za sjajnu zabavu koju nam na Jägermeister main stage-u pripremaju Franz Ferdinand - Dubioza kolektiv - Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse.

I to nije sve, očekuje nas još dobre muzike na OK summer stage-u u hladu najvećeg bazena na Balkanu, kao i ostalih pratećih sadržaja, o čemu uskoro donosimo nove informacije.

Kako do svog paketa za boravak u OK kampu po SUPER cijenama koje važe do kraja ožujka, saznajte na poveznici. Doživljaj festivalske publike koja je bila dio naše OK priče na prethodnom Nektar OK Festu, te kakve utiske nose iz nacionalnog parka Sutjeska pogledajte u videu.

Video: OK Fest - "Publika o nama" - Nektar OK Fest

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, Banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel, priopćeno je iz organizacije festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close