Internacionalno izviđačko natjecanje

Mostar postaje centar izviđača: Još su otvorene prijave

Kao i prethodnih dvadeset godina, Mostar na dan natjecanja postaje cenar izviđača
Lifestyle / Flash | 13. 04. 2018. u 14:49

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za internacionalno izviđačko natjecanje “Mostarski susreti” još uvijek su otvorene.

''Poziv domaćim ali i svim stranim odredima izviđača da prijave svoje ekipe na takmičenje u Mostaru otvoren je još nekoliko dana. Svi podaci o prijavi te pravilima natjecanja mogu se pronaći na FaceBook stranici Odreda izviđača ''Stari grad'' Mostar . Svi zainteresirani mogu javiti na mail: [email protected]'', navedeno je u priopćenju izviđača.

Tradicionalno internacionalno izviđačko natjecanje ''Mostarski susret 2018'', u organizaciji Saveza izviđača Grada Mostara, održati 21.04.2018. u Mostaru.  Savez izviđača Grada Mostara pripremio je bogat kulturno zabavni program za izviđače, ali i sve građane Mostara na samom otvaranju natjecanja povodom velikog jubileja. PS Flash i Mostarske mažoretkinje uveličati će ovu manifestaciju.

Mostarski susreti su cjelodnevno natjecanje, podjeljeno u dvije kategorije natjecanja: Vesela olimpijada za pčelice i poletarce, te Izviđački višeboj za mlađe izviđače i planinke.

Natjecanje u Izviđačkom višeboju zamišljeno je i kao promocija Mostarskih turističkih potencijala, jer staza koju natjecatelji moraju proći do krajnjeg cilja jesu znamenitosti grada Mostara.

Kao i prethodnih dvadeset godina, Mostar na dan natjecanja postaje cenar izviđača i planinki, simbol druženja i prijateljstava.


Kopirati
Drag cursor here to close