Na otvaranju ''Daleke obale''

Još jedna prilika za povoljnije cijene ulaznica za koncert Željka Joksimovića u Mostaru

Željko Joksimović će svoj veliki koncert održati u subotu, 9. lipnja 2018. na stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' u Mostaru s početkom u 21:00 sat.
Lifestyle / Flash | 01. 06. 2018. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U suradnji s noćnim klubom 'Daleka obala' u Mostaru, koji u petak navečer, 1. lipnja 2018. godine, otvara svoju novu sezonu, svim fanovima Željka Joksimovića nudimo još jednu priliku za kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama. U ponudi će biti ograničen broj ulaznica za donju tribinu po cijeni 20 KM, koje će biti moguće kupiti isključivo od 22:00 do 2:00 sata na info pultu 'Daleke obale','' pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

Željko Joksimović će svoj veliki koncert održati u subotu, 9. lipnja 2018. na stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' u Mostaru s početkom u 21:00 sat.

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina.

Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.

U ovlaštenim prodajnim mjestima u prodaji su i ulaznice FAN PIT - 30 KM; VIP BACKSTAGE - 35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Malla, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

 

Kopirati
Drag cursor here to close