U ritmu noći

Još jedan noćni klub u Hercegovini najavio svoj povratak

''Vaša omiljena tvornica dobre zabave uskoro otvara svoja vrata'', poručeno je iz kluba.
Lifestyle / Flash | 01. 06. 2020. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je klub GoldenCube u Mostaru najavio ponovno otvaranje svojih vrata 3. lipnja, Gaudeamus disco club iz Posušja najavio je svojim pratiteljima na Facebook stranici kako uskoro mogu očekivati otvorenje kluba. 

''Vaša omiljena tvornica dobre zabave uskoro otvara svoja vrata! Označi ekipu s kojom dolaziš na otvorenje'', objavili su iz Gaudeamus disco cluba. 

Inače, ovaj klub je za vrijeme mjera zabrane kretanja u Hercegovini i ostatku države pokrenuo svoj radijski prijenos na kojemu je DJ zabavljao ekipe u njihova četiri zida.

Podsjetimo, dok klubovi ne otvore svoja vrata, Mostarci i ostali Hercegovci se zabavljaju u ugostiteljskim objektima kojima, preporukama kriznih stožera, nije zabranjen rad. 

Tako su do sada već organizirani partiji u Taboou i Black Pearlu u Mostaru. Prošlog vikenda već se u partijalo u nekim klubovima, poput Elements club & lounge u Tomislavgradu te u Luxu u Livnu. 

Za otvaranje se priprema i klub Daleka obala u Mostaru, koji su nedavno podijelili kako rade na pripremi kluba za novu sezonu.

Inače, u zatvorenim prostorima, prema naredbama stožera, moguć je boravak maksimalno 100 osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close