Na stadionu

Još jedan dan ostao do mostarskog spektakla Zdravka Čolića

Obožavatelji se već nekoliko mjeseci pripremaju za ovo druženje, očekivanja su velika, što potvrđuje veliko zanimanje publike
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2019. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Zdravko Čolić

Jedan dan ostao je do velikog glazbenog spektakla Zdravka Čolića u Mostaru, na stadionu pod Bijelim brijegom.

Nakon četiri godine od velikog koncerta na otvorenom, na ovom istom mjestu, najveća regionalna glazbena zvijezda u sklopu turneje „Ono malo sreće“, u organizaciji PS Produkcije u petak, 21. lipnja od 20.30 sati održat će zasigurno najveći ovogodišnji koncert u Mostaru i Hercegovini uopće, priopćili su organizatori.

Obožavatelji se već nekoliko mjeseci pripremaju za ovo druženje, očekivanja su velika, što potvrđuje veliko zanimanje publike. U grad na Neretvi u petak će se sliti ljubitelji Čolićevih pjesama iz cijele Hercegovine, ali i drugih bh. gradova- Sarajeva, Zenice, Tuzle... Najavljen je i dolazak velikog broja ljudi iz susjednih zemalja.

Popularni pjevač koji na svojim koncertima okuplja sve generacije, i ovaj put pružit će nezaboravne trenutke i vrelu noć za pamćenje uz svoje stare, velike hitove, ali i pjesme sa aktuelnog petnaestog studijskog albuma koji promovira, poput ''Mala'', ''Šljive su rodile'', ''Kuća puna naroda'', ''Tebe čuvam za kraj'', ''Ničeg nije bilo između nas''... 

Karte za ovaj glazbeni spektakl još uvijek je moguće pronaći na prodajnim mjestima u Mostaru - poslovnicama Globtoura, info pultu Mepas Malla, kiosku Rondo, te na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba.

''Požurite i osigurajte svoje ulaznice prije petka, jer će njihova cijena na dan koncerta biti veća'', poručuju organizatori. 

Kopirati
Drag cursor here to close