Optuživanja

Jolie - Pitt razvod: Brad se trudi da detalji ostanu skriveni

Lifestyle / Flash | 05. 01. 2017. u 16:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Angelina Jolie izjavila je da je Brad Pitt užasnut što će javnost saznati istinu o raspadu njihovog braka. U posljednjem krugu njihove brakorazvodne parnice, ovaj donedavno najpoznatiji holivudski par, složio se da detalji rastave moraju ostati zapečaćeni, prenosi Index.hr.

No, u dokumentima koje posjeduje TMZ stoji izjava odvjetnice Angeline Jolie, Laure Wasser, u kojoj ona tvrdi da Brad Pitt pokušava zataškati svoju odgovornost u cijeloj priči. Tvrdi da se glumac svim silama trudi da detalji ovog slučaja ostanu privatni, posebno zbog provedene istrage FBI-ja i Odjela za zlostavljanu djecu i obitelj.

Jolie je podnijela zahtjev za razvod u rujnu, nakon što je došlo do incidenta tijekom privatnog leta obitelj Pitt u koji je Brad bio uključen. Detalji priče za javnost su nepoznati.

Pitt je oslobođen nakon provedene istrage, a Jolie je navela nepomirljive razlike kao razlog razvoda. Angelina je dobila skrbništvo nad njihovo šestero djece u dobi od 8 do 15 godina. Pittovi odvjetnici optužuju Angelinu da pušta nepotrebne informacije u javnost, dok ona tvrdi da u potpunosti šuti o onome što se dogodilo u avionu.

Iako je i ovaj razvod postao ružan uz međusobna optuživanja, izgleda da se kraj parnice ipak nazire.

Kopirati
Drag cursor here to close