mačke su zakon

John Cleese: Bolje vam je imati mačke nego djecu

Lifestyle / Flash | 17. 09. 2016. u 14:13 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski glumac John Cleese (76), ženio se četiri puta (zadnji put 2012.) i svima koji tek namjeravaju uploviti u bračnu luku, rado daje savjet po pitanju potomaka.

Zvijezda "Monty Pythona" kaže kako je bolje imati mačke nego djecu!?

"Djeca? Grozno! Mladi ljudi se zaljube, sretni su, a onda dobiju dijete...", kaže Cleese, aludirajući kako nakon rođenja djece, nestaje ljubav među supružnicima.

"Ne rađajte si djecu, bolje vam je uzeti mačku. One se bolje ponašaju i ne morate se brinuti za njihov odgoj. Nahraniš ih jednom ili dvaput na dan, a kad odrastu neće vas okrivljivati za sve u životu", napominje ovaj britanski cinik.

John Cleese inače ima dvije kćeri i dvoje unučadi. U svome prvom braku s američkom glumicom Connie Booth 'održao se' deset godina. Imaju kćerku Cynthiju Cleese.

Glumicu, također američku, Barbaru Trentham oženio je 1981, godine, s kojom ima kćer Cammilu. S drugom svojom ženom razveo se 1990. godine.

Od 1992. do 2008. bio je u braku s psihoterapeutkinjom Alyce Faye Eichelberger, također Amerikankom.

Četvrti brak sklopio je 2012. godine na karipskom otoku Mustique s Jennifer Wade, koja je od njega mlađa 31 godinu. Još uvijek su u bračnoj zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close