Otvorena ljetna sezona

Ljetno sanjkanje hit na Jahorini

Tokom ljetne sezone posjetiteljima će biti na raspolaganju šestojed Poljice za panoramsko razgledanje, ljetno sanjkanje, x race, teretana na otvorenom, sportski tereni, označene planinske staze za šetanje
Lifestyle / Flash | 01. 07. 2019. u 12:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Otvorena ljetna sezona na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina službeno je otvorio ljetnu sezonu proteklog vikenda kada je na toj planini ostvareno 2.000 ljetnih vožnji.

Prvi dan ljetne sezone obilježen je besplatnim korištenjem svih ljetnih sadržaja. Obogaćena ponuda i dobro pripremljena planina za ljeto čini Jahorinu omiljenom destinacijom za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura.

Tokom ljetne sezone posjetiteljima će biti na raspolaganju šestojed Poljice za panoramsko razgledanje, ljetno sanjkanje, x race, teretana na otvorenom, sportski tereni, označene planinske staze za šetanje kao i renta bicikala i to svaki da u terminu od 10 do 17 sati, priopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Jedna od novina je Jahorina suvenir shop koji je smješten na plato Poljice i nudi posjetiteljima veliki izbor jahorinskih suvenira.

Paralelno s realizacijom ljetne sezone Olimpijski centar Jahorina radi na mnogobrojnim projektima od kojih je najzanimljiviji bob na šinama. Trasa dužine 2,5 km koja će kretati od jezera na vrhu planine a završavati na platou Poljice učinit će taj sadržaj najatraktivnijim ljetnim sadržajem.

Kopirati
Drag cursor here to close