voditelj

Jimmy Fallon izabran za domaćina Zlatnih globusa

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2016. u 08:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditelj emisije "The Tonight Show" na NBC-ju Jimmy Fallon izabran je za voditelja iduće dodjele Zlatnih globusa, objavili su organizatori.

Dodjela Zlatnih globusa, priznanja kojima se otvara sezona filmskih nagrada u Hollywoodu, bit će 8. siječnja u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu.

"Drago nam je što možemo objaviti da će Jimmy biti domaćin 74. dodjele Zlatnih globusa", kaže se u priopćenju organizatora.

Fallon (41) nagradu će voditi prvi put. Naslijedit će britanskog komičara Rickyja Gervaisa, koji je početkom 2015. četvrti puta bio domaćin dodjele Zlatnih globusa.

Zlatne globuse, druge po vrijednosti holivudske filmske nagrade nakon Oscara, dodjeljuje udruženje stranih novinara u Hollywoodu. Ovogodišnju ceremoniju na televiziji je gledalo 18,5 milijuna Amerikanaca.

"Veselim se što ću družiti sa stranim novinarima prije nego što ih Donald Trump sve protjera iz zemlje", objavio je Fallon na Twitteru.

Fallon je vođenje "The Tonight Showa" preuzeo prije dvije godine iz ruku legendarnog Jaya Lenoa. Radi se o trenutačno najgledanijoj emisiji tog tipa u Americi, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close