Magazin People

Jennifer Aniston je najljepša žena na svijetu

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2016. u 19:13 Sa.M.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magazin People proglasio je holivudsku glumicu Jennifer Aniston najljepšom ženom svijeta, objavio je u srijedu zabavni sedmičnik.

Magazin, koji svake godine proglašava najljepše muške i ženske slavne osobe, svojevremeno je proglasio Aniston najljepšom ženom u 2004.

Aniston, (47), dugovječna 'holivudska' zvijezda koja je postigla megazvjezdanu slavu glavnom ulogom u televizijskoj seriji "Prijatelji", izjavila je da je zapanjena viješću.

''Pomislila sam "o moj Bože", izjavila je za People.

Počast dolazi u vrijeme kada se Aniston sprema za svoju posljednju ulogu na velikom ekranu, u 'holivudskom' filmu "Dan majki" koji ima premijeru u ovom mjesecu.

Prošle se godine Aniston vjenčala sa svojim dugogodišnjim dečkom Justinom Therouxom, 44-godišnjim američkim glumcom i režiserom.

Glumica je također poznata i po svom braku sa sada bivšim suprugom Brad Pittom, koji ju je ostavio kako bi pronašao ljubav s Angelinom Jolie, a sada se ispostavilo da je magazin People obje proglasio najljepšim ženama svijeta.

Aniston, skupa s prošlogodišnjom laureatkinjom Sandrom Bullock (51) također je među najstarijim ljepoticama koje je izdvojio People, prenosi AFP.

Kopirati
Drag cursor here to close