Sport i zabava na jednom mjestu

''Jaffa Igre bez granica'' prvi put stižu u Mostar

''Važno je da se djeca okupe oko zajedničke ideje, te da se na zabavan način promovira sport i timski rad'', kazala je Željka Gajić, koordinator ovog projekta.
Lifestyle / Flash | 08. 10. 2019. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Jaffa Igre bez granica”održati će se 18.10.2019. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole „S.S.Kranjčević” u Mostaru, od 12 do 16 časova. Na natjecanju će sudjelovati oko 600 mališana osnovnoškolskog uzrasta, te oko 100 predškolaca iz Mostara.

Na ovaj način pokazaće svojim vršnjacima koliko je važno druženje, zabava, sport, fizička aktivnost, te generalno zdravi stilovi života.
Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta - nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Mostara, iz udruge„Udruga za Down sindrom-Mostar”, kojima će biti doniran dio sredstava da unaprijede svoj rad.

 Foto: PR / Jaffa Igre bez granica

„Zdravlje djece treba da bude prioritet, a bitan aspekt zdravlja je fizička aktivnost. Važno je da se djeca okupe oko zajedničke ideje, te da se na zabavan način promovira sport i timski rad'', kazala je Željka Gajić, koordinator projekta.

Bitna stavka ove manifestacije svakako je sport, a za sportske sadržaje se pobrinuo Peđa Savić

„U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre bukvalno smo svakom djetetu omogućili da se bavi sportskom aktivnošću. Igre su prilagođene za svaki uzrast i pomno su osmišljene od tima stručnjaka iz oblasti sporta i zdravstva, jer nam je zdravo odrastanje djece na prvom mjestu”, naglasio je Peđa Savić - autor sportskog  sadržaja ove manifestacije.

Osim natjecanja u zabavnim igrama koje su animatori smislili specijalno za ovu priliku, sve prisutne očekuje bogat revijalni program u dvorani, za koji će biti zaduženi plesni klubovi i sportska udruženja. Sve posjetitelje i navijače će dočekati brojne kreativne radionice, te slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”.

Foto: PR / Jaffa Igre bez granica u listopadu u Mostaru

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan,  a obezbijeđene su i nagrade za pobjednike, kao i utješne nagrade za sve natjecatelje.

Dodatne informacije o manifestaciji i detalje o prijavama možete potražiti na web sajtu igrebezgranica.ba, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram, stoji u PR priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close