Sport i zabava

''Jaffa Igre bez granica'' oduševile mostarske mališane

Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupili su i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Mostara
Lifestyle / Flash | 18. 10. 2019. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko-zabavna manifestacija ''Jaffa Igre bez granica'' održana je 18. listopada 2019. godine u sportskoj dvorani osnovne škole ''S.S.Kranjčević'' u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Sportsko-zabavna manifestacija Jaffa Igre bez granica

Na natjecanju je sudjelovalo 560 mališana iz Mostara. Samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetitelja. Predvođeni kapetanima, mališani su se natjecali u pet zabavnih disciplina i četiri uzrasne grupe, a pred navijačima, roditeljima, prijateljima pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

Foto: Bljesak.info / Sportsko-zabavna manifestacija Jaffa Igre bez granica

Na ovaj način cilj je bio pokazati svojim vršnjacima koliko je važno druženje, zabava, ali i sport, fizička aktivnost  - te generalno zdravi stilovi života. Osim osnovaca i djece iz vrtića i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupili su i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Mostara, iz udruženja 'Udruga za Down sindrom' Mostar, kome je na kraju manifestacije doniran dio sredstava.

Foto: Bljesak.info / Sportsko-zabavna manifestacija oduševila je mostarsku djecu

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, 'Igre bez granica' su i ovaj put ispunile očekivanja, te premašile sve granice posjećenosti.

"Moram kazati da igre iz grada u grad postaju sve posjećenije i zanimljivije. Zaista smo oduševljeni odzivom mališana iz Mostara, te moram napomenuti da smo ovaj put imali 560 natjecatelja osnovnoškolskog uzrasta. Velika je čast i zadovoljstvo vidjeti toliki broj razigrane i sretne djece. Mostar će sigurno biti na našoj mapi i sljedeće godine", izjavila je Gajić.

Foto: Bljesak.info / Sportsko-zabavna manifestacija prvi put u Mostaru

Sljedeća stanica ovog putujućeg karavana je Sarajevo, a nakon Sarajeva očekuju nas i finalne igre tekuće godine i to u Banjoj Luci.

Foto: Bljesak.info / Sportsko-zabavna manifestacija 

 

Kopirati
Drag cursor here to close