dječak kojeg je volio

Jacobshagen: Michael Jackson se plašio da će ga ubiti!

Lifestyle / Flash | 03. 02. 2017. u 23:19 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Michael Jackson napustio je ovaj svijet 25. lipnja 2009. godine. Iako je službena verzija uzroka njegove smrti predoziranost narkotikom „Propofol“, sumnje i misterija ostale su zauvijek.

Jacksonov bliski prijatelj, Nijemac Michael Jacobshagen (33), koji se s pop legendom zbližio kad je imao samo 12 godina, izišao je u javnost sa zabilješkama koje je glazbenik pisao u strahu da će biti ubijen.

Jackson je očito bio duboko uvjeren u zavjere koje se spremaju protiv njega.

Jacobshagen je u posjedu dijela kratkih zabilješki svoga slavnog prijatelja, a povod da ih podijeli s javnosti je i nedavna izjava Jacksonove kćerke Paris, koja je u jednome razgovor kazala kako je njezin otac čvrsto vjerovao da će ga jednoga dana ubiti.

"Michael se stalno bojao da će biti likvidiran, osjećao se kao da ga stalno prate. Uvijek je mislio kako ljudi traže načina da se dočepaju njegova novca", kazao je Jacobshagen za Bild.

Ovaj Nijemac iz Münchena je kao dječak pratio Jacksona na nekoliko turneja.

Jacobshagenu je za uspomenu ostalo 50-tak listića pisanih rukom glazbene ikone koja će ostati upamćena kao „King of Pop“.

Na nekima stoji "Uživao sam provodeći vrijeme s tobom. Uvijek ću te voljeti".

Michael Jacobshagen (tada je imao 12 godina) upoznao je Michaela Jacksona 1995. u zabavnom parku „Disneyland Paris“. Postali su nerazdvojni.

Međutim, na nekim drugim listićima ostali su zabilježeni Jacksonovi strahovi („I‘m afraid someone is trying to kill me“).

Pisao je također i kako ga sistem pokušava ukloniti, kako bi se domogli njegovih glazbenih prava.

Jacobshagen navodi kako je neke od zabilješki dobio od samog Jacksona, dok mu je druge 2015. godine uručila Katherine Jackson (86), Michaelova majka.

"Uzmi sve što ti treba od ovoga i upoznaj ljude s istinom", kazala mu je tom prilikom, tvrdi ovaj Nijemac.

"Jacksonova je majka mislila da ću možda i neku knjigu napisati o toj temi, ali to se nije dogodilo", navodi Jacobshagen.

Michael Jacobshagen (33), danas izgleda ovako

Na pitanje vjeruje li on sam kako je Jackson ubijen, Jacobshagen se nije precizno izjasnio.

"U travnju 2009. godine još jednom sam ga vidio. Do tada nikad nisam s njim razgovarao o tim stvarima. Ono što mogu kazati je - on je imao strah od svoga tadašnjeg menadžera, a kazao mi je kako zbog zdravstvenoga stanja zasigurno neće moći održati planiranih 50 koncerata", kazao je Jacobshagen.

Kopirati
Drag cursor here to close