Buć!

Jablaničko jezero puno kupača

Jedna od najpoznatijih plaža na Jablaničkom jezeru, u Papraskom, puna je kupača koji uživaju i lijepom vremenu i čistoj jezerskoj vodi.
Lifestyle / Flash | 30. 06. 2020. u 12:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lijepo vrijeme koje je ovog tjedna konačno stiglo u Bosnu i Hercegovinu privuklo je veliki broj kupača na Jablaničko jezero, prenosi Anadolu Agency (AA).

S obzirom na to da je odlazak u ''susjedstvo", na Jadransko more, u Hrvatsku ili Crnu Goru posljednjih dana zakompliciran zbog pandemije koronavirusa, bh. građani alternativu su pronašli na Jablaničkom jezeru.

Foto: AA / Jablaničko jezero puno kupača

Jedna od najpoznatijih plaža na Jablaničkom jezeru, u Papraskom, puna je kupača koji uživaju i lijepom vremenu i čistoj jezerskoj vodi. Tijekom radnog tjedna je posebno ugodno posjetiti plaže na Jablaničkom jezeru, dok vikendom ugođaj donekle mogu pokvariti velike gužve.

Oni koji uz kupanje žele uživati i u prirodi, odlučili su se da posjete Boračko jezero, iznad Konjica, u podnožju planine Prenj.

U svakom slučaju, bh. građani koji ovog ljeta ne planiraju zbog pandemije koronavirusa napuštati zemlju, imaju mogućnost odmora i na mnogobrojnim domaćim destinacijama, a brojna jezera su svakako među njima. Osim Jablaničkog i Boračkog, tu su još Buško, Plivsko, Panonika..

Foto: AA / Jablaničko jezero puno kupača
Kopirati
Drag cursor here to close