Svog predivnog sebe....

Ja volim samo sebe: Ovi horoskopski znakovi najviše vole sami sebe

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka najviše vole same sebe
Lifestyle / Flash | 08. 04. 2019. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako  je zdravo voljeti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta je ljubav malo izraženija nego kod drugih.

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju voljeti nikoga više od sebe, piše Index.hr.

Evo o kojim je znakovima riječ:

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i općenito boljima od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lijepe stvari i lijepe ljude, a trude se i same biti najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju biti u centru pažnje, a kada nisu, potrudit će se da budu. U stanju su hvaliti i sami sebe te često napuhavati priče o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopće i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zbilja vjeruju da su od drugih bolji u svemu. No iako za sebe vole misliti da su omiljeni u društvu, istina je najčešće posve suprotna jer rijetki se mogu nositi s njihovim egom.

Kopirati
Drag cursor here to close