'Moje brendove biraj'

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Mercatora

Danas je u Sarajevu i Banja Luci, javno i nadgledano od strane tročlanog povjerenstva, izvučeno 10 sretnih dobitnika najomiljenijeg skutera na svijetu
Lifestyle / Flash | 01. 08. 2020. u 15:36 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završetkom petog vala Mercatorove kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti koja promovira vrijednosti domaće proizvodnje, završena je i velika nagradna igra 'Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj'.

U Nagradnoj igri koja je počela 4. lipnja, sudjelovali su svi kupci koji su na računu od minimalno 30 konvertibilnih maraka imali i neki od brendova kao što su Sara voda, Perfetta pašteta, brašno Zlatni puder, omekšivač Violeta i Sarajevsko Premium pivo.

Danas je u Sarajevu i Banja Luci, javno i nadgledano od strane tročlanog povjerenstva, izvučeno 10 sretnih dobitnika najomiljenijeg skutera na svijetu, Vespa Primavera i zaštitne kacige za vozača.

Foto: Promo / Izvlačenje dobitnika Mercatorove nagradne igre

''Izuzetno smo zadovoljni odzivom naših kupaca na akciju promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i na veoma uspješan završetak petog vala kampanje 'Moji brendovi, naše vrijednosti'. Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika  vrhunac ovog projekta, jer sa ovim prelijepim i praktičnim skuterima nagrađujemo deset naših najsretnijih kupaca. U ime kompanije Mercator BH, čestitam sretnim dobitnicima, i zahvaljujem  svim sudionicima nagradne igre, ali i našim dobavljačima na još jednoj veoma uspješnoj promociji bosanskohercegovačkih brendova i naših vrijednosti'', izjavila je Martina Jakešević iz odjela Marketing i PR Mercatora BH.

Ukupan nagradni fond je iznosio 58.000 KM, a imena najsretnijih kupaca će nakon provjere podataka, biti objavljena u roku od osam dana na službenoj internetskoj stranici Mercator BH.

Kopirati
Drag cursor here to close