Promocija

Izložba i prodaja fotografija 'Sunčane strane Mostara'

Na dva natječaja koja su se provodila na društvenim mrežama Instagram i Facebook sudjelovali su svi zainteresirani s amaterskim fotografijama na kojima su uslikali sunčani Mostar
Lifestyle / Flash | 29. 10. 2018. u 11:24 Bljesak.info
Kopirati

Izložba i prodaja fotografija s foto natječaja "Sunčana strana Mostara" održat će se danas u prostorijama Mepas Malla u Mostaru od 18 do 21 sat, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi Down sindrom Mostar. 

Na dva natječaja koja su se provodila na društvenim mrežama Instagram i Facebook sudjelovali su svi zainteresirani s amaterskim fotografijama na kojima su uslikali sunčani Mostar, a sve s ciljem kako bi se Mostar promovirao kao poželjno turističko odredište s prekrasnom klimom, bogatom sunčanim danima. 

Tri najbolje fotografije nagradit će Hrvatsko narodno kazalište (godišnja karta za predstave), Fitnes centar Studentskog centra Mostar (mjesečna članarina na program po izboru i masaža) i Oriflame kozmetike, a osim nagrada, motiv za sudjelovanje je i humanitarni čin. 

Foto natječaj "Sunčana strana Mostara" dio je projekta "Sunčana strana FBiH", kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.


Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati