Naše gore list

Ivana Perišić osvojila titulu za najbolje tijelo na svijetu

Do ove titule stigla je zahvaljujući gotovo dva milijuna glasova osvojenih putem interneta.
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2017. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivana Perišić, ljepotica iz Banja Luke, napravila je veliki uspjeh na natjecanju Miss Model of the World, na kojem je predstavljala BiH, osvojivši titulu najboljeg tijela na svijetu.

Do ove titule stigla je zahvaljujući gotovo dva milijuna glasova osvojenih putem interneta, dok je u sveukupnom plasmanu na ovom natjecanju zauzela šesto mjesto, prenose Nezavisne novine.

Ipak, i pored ove titule, Perišić se po povratku u BiH ponovo posvetila obavezama na Medicinskom fakultetu, gdje studira, ali pojašnjava kako je baš ovu titulu priželjkivala.

"Natjecanje 'Miss Model of the World' ima dugu tradiciju i zaista je cijenjeno, i dosta se ulaže u sam izbor. Prvih nekoliko dana sam provela u Hong Kongu, divan grad, cijelo vrijeme sam željela vidjeti na kom principu funkcioniraju njihovi ljudi. Ljubazni su, mirni, vrijedni i uvijek tu da pomognu", kazala je ona.

Napomenula je da je upoznala dosta ljudi, što je veliko bogatstvo, a prvih 10 djevojaka je imalo priliku posjetiti i Dubai na 15 dana, gdje je drugo sjedište firme koja organizira izbor.

"Hrana u Kini je bila veliki izazov ljudima koji su navikli na našu hranu, dosta riže, manje porcije, mnogo začinjena hrana. Sviđa mi se što ribu stavljaju u razna jela. Pribor je takođe neobičan, tako da su specijalno za djevojke sa naših krajeva nabavili naš pribor, da se ne mučimo s njihovim. Imaju razne specijalitete, ali svuda dominira kombinacija slatko - slano", ispričala je ona.

Samo natjecanje je održano u gradu Shenzhen, ali djevojke su obilazile i druge gradove.

"U nekim trenucima u Kini jeste bilo naporno zbog svakodnevnih koreografija, ali imale smo priliku i da vidimo gradove, ne toliko koliko sam očekivala, ali jesmo. Lijepo je vidjeti nešto novo. Od njihovih navika se dosta može naučiti i oni žive drugačije nego mi. U suštini ta raznolikost čini svijet posebnim", kazala je Perišić.

Zahvaljujući sudjelovanju na ovom natjecanju ponuđen joj je veliki broj svjetskih angažmana, ali kako dodaje Perišić, sada sve zavisi od nje i mogućnosti da kombinira spomenute obaveze sa fakultetom.

Kopirati
Drag cursor here to close