Što vi mislite?

'Igra prijestolja': Koji likovi trebajaju preživjeti do kraja

Lifestyle / Flash | 11. 07. 2016. u 14:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada bismo morali odabrati jednu stvar po kojoj je serijal G.R.R. Martina poznat, posve je jasno da bismo odabrali umiranje. No po svemu sudeći, neki Martinovi likovi imuni su na smrt.

Premda smo već pogledali šest sezona serija (a pročitali samo pet knjiga), originalno je autor cijele sage o Starkovima, Lannisterima i ostalim velikim kućama Westerosa zamislio samo trilogiju.

Slike koje su procurile u javnost pokazuju pismo kojeg je autor napisao davne 1993. godine, u kojem opisuje kako bi on razvio tu trilogiju.

I dok je originalno pismo značajno različito od onoga što smo vidjeli u knjigama odnosno seriji, ipak možemo reći da je jedan dio ostao istinit. Jasno, pričamo o likovima za koje se nimalo ne moramo bojati, tj. o onima koji će sve preživjeti.

Tako su na popisu 'preživjelih' davne 1993. godine bili Daenerys Targaryen, Arya Stark, Jon Snow, Bran Stark, i Tyrion Lannister. Iako se stvari uvijek mijenjaju u 'Igri prijestolja', sudeći prema do sada viđenom, rekli bismo da ti likovi i dalje imaju poprilično kvalitetne šanse da vide kraj serijala.

A kako smo na kraju ove sezone saznali i da je Jon u stvari i iz klana vukova i iz klana zmajeva, posve je moguće da će on i Daenerys postati bračni par, pa zbog tog razloga preživljavaju. Uz to, Bran očigledno može postati 'nova' Trooka vrana, dok Aryja i Tyrion mogu postati novi Kraljevi namjesnici.

Što vi mislite? Preživljavaju li ovi likovi još dvije sezone?

Kopirati
Drag cursor here to close