Nema Severinine čestitke

Igor Kojić proslavio rođendan u Mostaru

Splićanka do lani nije propuštala Igoru javno čestitati njegov dan. Čestitala mu je rođendan na društvenoj mreži prošlog ljeta iako su bili, kako tvrde njihovi susjedi, razdvojeni mjesecima.
Lifestyle / Flash | 31. 07. 2021. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severina Kojić (49) u petak je na svojem profilu na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj u elegantnoj žutoj haljini nazdravlja čašom vina u ruci. “In vino veritas”, napisala je u opisu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Još aktualnom suprugu, barem na papiru, Igoru Kojiću, ovaj put nije javno čestitala njegov 34. rođendan.

Igoru je ove godine rođendan čestitala jedino njegova sestra Nataša Kojić, koja živi u Americi. A do lani Splićanka nije propuštala Igoru javno čestitati njegov dan. Čestitala mu je rođendan na društvenoj mreži prošlog ljeta iako su bili, kako tvrde njihovi susjedi, razdvojeni mjesecima, pišu 24sata.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Par je navodno zahladio odnose nakon što je Severina mjesec dana provela kod Kojićeve obitelji u Beogradu na proljeće prošle godine. Tad je navodno došlo do povišenih tenzija i u konačnici, kako tvrde susjedi koji su čuli povišene glasove iz kuće Kojićevih na Bežanijskoj kosi, svađe.

Lani u listopadu Seve i Igor slavili su petu godišnjicu vjenčanja u srpskoj prijestolnici. Ni tim se povodom nisu oglasili na društvenim mrežama, kao ranijih godina. Nisu se oglasili ni u rujnu kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri.

Više od godinu dana šuška se kako je Severini brak s bivšim srpskim golmanom Igorom Kojićem na klimavim nogama jer su im se razišli putevi. Seve u posljednje vrijeme pozira i bez vrijednog vjenčanog prstena na ruci.

Postoji mogućnost i da je prsten od platine, vrijedan 18.000 kuna, nestao tijekom provale u njezin penthouse na Kozjaku sredinom lipnja, kad su joj ukrali nekoliko stotina tisuća kuna vrijedan nakit. No, Seve je tad zaključila kako je dobro da joj nisu ukrali haljine i cipele jer bi tek onda tražila lopove po Zagrebu.

Kojić je rođendan proslavio u Mostaru, u jednom noćnom klubu sa stihovima pjesama Halida Bešlića.

Screenshot 

Kojić često dolazi u Mostar, a koliko mu je drag, govori i nedavna objava na Instagramu.

''Majke mi moje vratit ću se jednog dana u Mostar'', napisao je nedavno na Instagramu, pa objavio fotku s Zdravkom Mamićem.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

 

Kopirati
Drag cursor here to close