Prognoza vremena

Ide slab snijeg, pa za vikend djelomični sunčano

Padaline uglavnom poslijepodne i u večernjim satima. Dnevna temperatura oko 14.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2019. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ Ilustracija

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom, javlja Anadolu Agency (AA).

Prijepodne padaline uglavnom u Hercegovini, zapadnim i djelomično središnjim područjima Bosne. Poslijepodne i u večernjim satima kiša u većini područja. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Dnevna temperatura od 12 do 18 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme s kišom. Padaline uglavnom poslijepodne i u večernjim satima. Dnevna temperatura oko 14.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog u petak prijepodne očekuje se pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini i sjevernim područjima Bosne. Poslijepodne prestanak padalina i djelomično razvedravanje. U večernjim satima jače naoblačenje praćeno kišom očekuje se u većini područja. Na planinama sa slabim snijegom. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od šest do 11, na jugu 13, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

U subotu u većem dijelu Bosne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili rosuljom u jutarnjim satima i dio prijepodneva. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od dva do sedam, na jugu od šest do 11, a dnevna od pet do 10, na jugu od 12 do 16 stupnjeva.

U nedjelju prijepodne pretežno sunčano s maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Poslijepodne i u večernjim satima porast naoblake. Jutarnja temperatura od dva do sedam, na jugu do 10, a dnevna od sedam do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

Početkom Idući tjedan oblačno vrijeme s kišom. Više padalina u drugom dijelu dana. Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima u Bosni kiša prelazi u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od dva do šest, na jugu od šest do 10, a dnevna od pet do 11, na jugu do 14 stupnjeva. Pad temperature zraka krajem dana i u večernjim satima.

Kopirati
Drag cursor here to close