Vremenska prognoza

I sljedećih dana nestabilno vrijeme

U Bosni i Hercegovini u sljedećih nekoliko dana očekuje nas nestabilno vrijeme.
Lifestyle / Flash | 29. 07. 2018. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Poslijepodne ili u večernjim satima u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernih smjerova, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevne temperature od 27 do 33, na jugu do 35 stupnjeva Celzijevih.

U ponedjeljak, 30. srpnja, očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Mala vjerojatnost za slab poslijepodnevni lokalni pljusak postoji u središnjim i istočnim područjima Bosne. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadnu, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevne od 28 do 35 stupnjeva Celzijevih.

Sunčano će biti i u utorak, 31. srpnja, a poslijepodne i u večernjim satima umjeren porat naoblake u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 25, a dnevne od 28 do 34, na jugu od 32 do 36 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu, 1. kolovoza, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro. U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 28 do 35 stupnjeva Celzijevih.

Pretežno vedro bit će u četvrtak, 2. kolovoza, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U ostatku Bosne umjereno, ponedje pretežno oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 29 do 36 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close