Narodna knjižnica

I mladi i stari na tečaju pletenja u Mostaru

''I mladi i stari, svake srijede i četvrtka u mjesecu siječnju u prostoru knjižnice, uvježbavati će osnove pletenja te na kraju samostalno izraditi željeni predmet od vune.''
Lifestyle / Flash | 09. 01. 2020. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Narodne knjižnice HNŽ, Mostar u srijedu, 8. siječnja 2020. godine, započeo je besplatni tečaj pletenja za sve dobne skupine.

''I mladi i stari, svake srijede i četvrtka u mjesecu siječnju u prostoru knjižnice, uvježbavati će osnove pletenja te na kraju samostalno izraditi željeni predmet od vune.  Njihova mentorica, djelatnica knjižnice, Nevenka Soče koja uskoro odlazi u mirovinu, majstorica je pletenja. Unatoč godinima, inspiracije joj ne nedostaje, pa će svoje znanje prenijeti korisnicima knjižnice. Vještina pletenja ima brojne motoričke i mentalne dobrobiti, ona nas opušta i čini nas sretnim, što se vidi i na licima polaznica'', istaknuli su organizatori.

Inače, djelatnici Narodne knjižnice HNŽ, Mostar tijekom cijele godine organiziraju aktivnosti s ciljem razvoja kreativnosti i kvaltitenog provođenja slobodnog vremena te stjecanje navike dolaska u knjižnicu.

Kopirati
Drag cursor here to close