''Božić svima''

Humanitarnom akcijom započeo ''Božić u Grudama''

Gruđani su na adventskim kućicama mogli kupiti različite adventske poslastice, a sav prihod bit će podijeljen potrebitima na području općine Grude.
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarnom akcijom ''Božić svima'' u utorak navečer je u Parku hrvatskih velikana u Grudama započela manifestacija ''Božić u Grudama''.

Gruđani su na adventskim kućicama mogli kupiti različite adventske poslastice, kao što su kuhano vino, kobasice, fritule i slično, a sva zarada od prodaje išla je za kupnju paketa koji će biti podijeljeni potrebitima na području općine Grude.

Foto: Grude-Online.info / Božić u Grudama

Posjećenost je bila iznad očekivanja, a posjetitelje je, uz DJ-a, zabavljao ''Maxime bend'' iz Ljubuškog, pišu Grude-Online.info.

Akcija ''Božić svima'' nastavlja se i u srijdu, a kako su najavili organizatori, u utorak će biti pripremljen i gulaš, a posjetitelje će zabavljati grudski tamburaši ''Stari fenjer''.

Nakon trodnevne humanitarne akcije ''Božić svima'', u petak, 20. prosinca, je svečano otvaranje manifestacije ''Božić u Grudama''. Otvaranje će uveličati Grudske mažoretkinje i djeca iz grudskih vrtića. Stižu vilenjaci i snjegović Olaf uz mnoštvo poklona za djecu. U glazbenom dijelu nastupiti će Glazbena škola Grude.

Foto: Grude-Online.info / Božić u Grudama

U subotu, 21. prosinca, od 16:00 sati je druženje grudskih sportskih klubova. U 17:00 sati nastupiti će Lana Šimić u pratnji prof. Brigite Šilić, a sat kasnije je ''Vrijeme vinyla''. Glazbu s gramofonskih ploča puštat će Tomislav Matković - Tomo s Radio Gruda, a te večeri je i koncert klape Grga iz Posušja.

Foto: Grude-Online.info / Božić u Grudama

U nedjelju, 22. prosinca, druženje će teći uz kuhano vino, adventske poslastice i božićne pjesme, pišu Grude-Online.info.

U ponedjeljak, 23. prosinca, od 16:00 sati je Božićni program grudskih osnovnih škola te likovna radionica prof. Andrijane Mlinarević Cvetković. Nastupiti će i ženska klapa Galluna iz Imotskog. U 18:00 sati je koncert grupe Sinergija, a od 20:00 sati nastupit će Martina i Gabi.

Foto: Grude-Online.info / Božić u Grudama
Kopirati
Drag cursor here to close