11. i 12. prosinca

Humanitarno-prodajni Božićni sajam u Prozor-Rami

Lifestyle / Flash | 30. 11. 2016. u 12:24 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji JU 'Kulturno sportski centar Prozor-Rama', a pod pokroviteljstvom općine Prozor-Rama, 11. i 12. prosinca biti će upriličen humanitarno-prodajni Božićni sajam na Trgu dr. Josipa Stadlera, ispred crkve u Prozoru.

Svečanost otvaranja Sajma planirana je nedjelju, 11. prosinca, s početkom u 12 sati, a na svečanosti će nastupati kulturno-umjetnička društva 'Donja Rama' i 'Hrvatska sloga', te vokalni sastav 'Arabella', Nikolina Vladić i Katarina Zadro, a specijalni gost bit će Marko Bošnjak.

Istoga dana, u 19 sati bit će upriličen koncert Pab benda, dok je 12. prosinca, planiran koncert srednjoškolskog benda Petar i Luka.

Sav prihod od prodaje artikala, koji će biti izloženi tijekom svečanosti, namijenjen je osobama koje žive same i u teškoj su materijalnoj situaciji na području općine Prozor-Rama.

Organizatori pozivaju građane da dođu kako bi uz kuhano vino i kobasice uživali u programu koji su priredili te ističu kako će najmlađi imati priliku za fotografiranje s Djedom Božićnjakom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close