Četvrtak

Humanitarni koncert: Mostarski studenti i glazbenici za Mladenku Ćorić

Na samom ulazu kod hostesa će biti postavljena kutija u koju će svi okupljeni moći priložiti humanitarnu pomoć, a ulaz će koštati 3 KM.
Lifestyle / Flash | 16. 12. 2019. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Humanitarni koncert: Mostarski studenti i glazbenici za Mladenku Ćorić

Humanitarni koncert za Mladenku Ćorić, koja je teško oboljela od bolesti motornog neurona ALG održat će se 19. prosinca s početkom u 22 sata u Golden Pub No.1. u Mostaru u organizaciji Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Rock Grupe Nešto između.

Na samom ulazu kod hostesa će biti postavljena kutija u koju će svi okupljeni moći priložiti humanitarnu pomoć, a ulaz će koštati 3 KM te će sva sredstva od ulaznica također biti priložena u kutiju, poručili su organizatori.

''Svake godine u ovo adventsko vrijeme, trudimo se napraviti neku humanitarnu gestu u našem gradu. Tako smo prijašnjih godina potpomagali Minores, održavali koncerte i akcije za potrebite, naveli bi i humanitarne koncerte za Anu Ritu Puljić, za zajednicu "Cenacolo" iz Međugorja. Ove godine smo organizirali humanitarni koncert za našu sugrađanku čija cijena liječenja ove bolesti prelazi sve granice zdravog razuma'', poručili su iz Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta.

Kopirati
Drag cursor here to close