Humanitarni događaj

Humanitarna manifestacija za obnovu doma kulture u Šujici

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2017. u 17:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji humanitarni nogometno-glazbeni spektakl u organizaciji Zaklade dr. Franjo Nevistić iz Zagreba održat će se u subotu, 12. kolovoza u Šujici.

Prikupljena sredstva s ovogodišnje manifestacije bit će namijenjena za obnovu Hrvatskog doma Stjepan Radić u Šujici koji je imao važnu ulogu u odrastanju mnogih šujičkih generacija, s obzirom da je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja na tom području.

Na nogometnom turniru na stadionu Nogometnog kluba Šujica, na koji je i ove godine pozvan zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, uz lokalne ekipe, sudjelovat će poznati sportaši, glumci, pjevači, političari, reprezentacija svećenika RH, reprezentacija Hercegbosanske županije te veterani NK Šuica.

Nakon turnira održat će se koncert Miroslava Škore kojemu će se na pozornici pridružiti i gosti iznenađenja.

Inače, organizator događaja - Zaklada dr. Franjo Nevistić iz Zagreba već dulji niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u Šujici, kao što su trajna briga o školovanju djece iz Šujice, pomaganje obiteljima slabijeg imovinskog stanja, pomoć sportskim klubovima, kulturno umjetničkim društvima, školi, crkvi.

Prošle godine na ovoj manifestaciji prikupljeno je oko 30.000 KM za obnovu sportske dvorane u Osnovnoj školi u Šujici.

Kopirati
Drag cursor here to close