'Budi heroj'

Humanitarna akcija u Mostaru: Prikupljaju se potrepštine za najmlađe

Humanitarna akcija bit će održana u petak, 24. srpnja, s počekom u 18 sati na Španjolskom trgu.
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2020. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prikupljanjem igračaka, slatkiša, higijenskih proizvoda i školskog pribora, održat će se nastavak humanitarne akcije 'Budimo heroji' u Mostaru.

Humanitarna akcija bit će održana u petak, 24. srpnja, s počekom u 18 sati na Španjolskom trgu.

''Ovo je nastavak akcije 'Budimo heroji' u Mostaru. Prije pola godine, u prosincu pred novogodišnje i božićne blagdane sam htio 'iskoristiti' to što radim javni posao i to što znam da postoje ljudi u Mostaru koji prate sve što radim i pokušati pomoći onima kojima je potrebno'', rekao je za Bljesak.info inicijator akcije Adi Bebanić.

U Mostaru su to, pojašnjava, djeca, bilo da je riječ o djeci sa poteškoćama u razvoju, djeci sa socijalnim potrebama, djeci bez roditeljskog staranja... Posljednjom akcijom i više je nego zadovoljan.

''Na moje ogromno iznenađenje, za manje od sva sata, cijeli trg u Mostaru je bio ispunjen igračkama i slatkišima i napravili smo 750 paketića za djecu ovog grada. To je bilo puno više nego sam očekivao i oduševio sam se humanošću Mostarki i Mostaraca'', kaže Adi.

Tijekom svibnja je imao ponovno želju za organiziranjem humanitarnog događaja, ali zbog epidemioloških mjera to nije bilo moguće. No, sada kada su okolnosti to dozvolile, ponovno se okreće plemenitom cilju.

''Ponovo su mališani u fokusu i pozivam dobre ljude da se odazovu akciji i donesu igračke, slatkiše, higijenske proizvode za one najmlađe mališane, ali i školski pribor, jer stiže rujan, a roditelji se već pitaju kako će osigurati sve potrebno za njihove male školarce'', rekao je za Bljesak.info mladi Mostarac.

Oni koji su u inozemstvu, dodaje Adi, ukoliko žele, mogu donirati novac putem PayPal i Western Union naloga, a sve će, tvrdi, biti iskorišteno za kupovinu stvari za djecu. Za sve informacije o akciji možete se obraditi Adiju putem društvenih mreža.

Kopirati
Drag cursor here to close