''Slatki Božić svima''

Humanitarna akcija ''Širokobrijeških mama'' privukla brojne posjetitelje

Akciju je drugu godinu zaredom organizirala neformalna skupina žena okupljenih oko Facebook stranice ''Širokobriješke mame - mame širokog srca''
Lifestyle / Flash | 08. 12. 2017. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna akcija ''Slatki Božić svima'' privukla je brojne građane u petak navečer na Trgu širokobrijeških žrtava u Širokom Brijegu.

Akciju je drugu godinu zaredom organizirala neformalna skupina žena okupljenih oko Facebook stranice ''Širokobriješke mame - mame širokog srca''. 

Uz zvuke ''Tamburaša s kamena'' i ''Grupe Brig'' Širokobriježani su se družili, veselili te uživali u hrani i piću koje su pripremile mame, a sve to u humanitarne svrhe. Cijelokupan prihod bit će iskorišten za pomoć obiteljima u potrebi s područja Grada Širokog Brijega.

Osim hrane i pića, posjetitelji ove hvalevrijedne manifestacije mogli su kupiti i ručne radove te tombolu.

 ''Ovo zajedništvo, želja svih građana da pomognu, poruke podrške i ohrabrenja su znak da ovo što radimo ide u dobrom smjeru. Prije svega želja nam je bila pomoći. Ali zašto ne otići korak dalje, zašto ne organizirati događaj koji će uljepšati ovo predbožićno vrijeme u Širokom Brijegu i dati gradu jednu feštu po koju ne moraju ići u susjedne gradove. Sva sredstva za organizaciju su osigurana putem sponzora. Slatki Božić je nešto u čemu su svi htjeli sudjelovati i stvarno, kamo god smo došli, sva su nam vrata bila otvorena'', kazale su iz ''Širokobrijeških mama''.

O rezultatima akcije javnost će biti obaviještena naknadno.

Kopirati
Drag cursor here to close