''Inspirirani srcem''

Humanitarna akcija: 32.000 KM za rodilišta u BiH

Za svaku transakciju u ovom razdoblju napravljenu Visa Inspire karticom u fond je doniran iznos od 0,10 KM, bez opterećenja za klijente, priopćeno je iz Intese.
Lifestyle / Flash | 12. 06. 2019. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmu godinu uzastopno Intesa Sanpaolo Banka BiH u partnerstvu s kompanijom Visa je uspješno organizirala humanitarnu akciju ''Inspirirani srcem''. Ovogodišnja je kampanja trajala kroz cijeli svibanj i prikupljeno je 32.000 KM za nabavku opreme rodilištima u Bosni i Hercegovini.

Za svaku transakciju u ovom razdoblju napravljenu Visa Inspire karticom u fond je doniran iznos od 0,10 KM, bez opterećenja za klijente, priopćeno je iz Intese.

Već tradicionalno, povodom završetka ove plemenite akcije upriličeno je i druženje u Sarajevu, gdje su umjetnici oslikavali platna koja će, uz sredstva, biti uručena predstavnicima rodilišta kao trajna uspomena na ''Inspirirani srcem''.

Direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH, Lejla Dizdarević, tim povodom rekla je kako pomažući rodilištima, pomažu i samu budućnost BiH.

''Svake godine nastojimo odabrati institucije, udruženja i pojedince kojima je pomoć neophodna i posebno nas raduje što smo ovoga puta, u najdoslovnijem smislu, izravno pomogli budućnosti Bosne i Hercegovine. Iznos donacije koji smo prikupili uz pomoć naših klijentica i klijenata, će biti naš doprinos poboljšanju uvjeta u rodilištima. Ova, kao i sve prethodne akcije 'Inspirirani srcem' koje smo do sada organizirali i koje ćemo svakako organizirati u budućnosti, su osobna iskaznica naše banke i čvrsto vjerujemo da trebamo, u svako vrijeme, aktivno sudjelovati u životu zajednice u kojoj poslujemo'', rekla je.

Galvni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Europu, Vladimir Đorđević, ističe da je partnerstvo kompanije Visa, Intesa Sanpaolo Banke BiH i opsežna kampanja koja prati akciju ''Inspirirani srcem'' izvanredan primjer poticanja donacija u dobrotvorne svrhe.

''Projekt smo pokrenuli s idejom da motiviramo činjenje dobrih djela kroz najjednostavniji i najprihvatljiviji mehanizam - plaćanje svakodnevnih troškova. Rezultat ovogodišnje, ali i svih prethodnih akcija, je eklatantan primjer da društveni angažmani kompanija i pojedinaca mogu biti pokrenuti i uspješno realizirani u kratkom vremenu, a sa najboljim rezultatom. Angažman korisnika kartica u ovom procesu je presudan za uspjeh, stoga se trudimo da ostvarimo povjerenje koje ne može rezultirati drugačije nego uspjehom'', tvrdi je Đorđević.

Projekt "Inspirirani srcem" Intesa Sanpaolo Banka BiH je pokrenula još 2013. godine. Do danas, prikupljeni novac bio je doniran u različite fondove i svrhe: za liječenje građanki i građana u inozemstvu, saniranje posljedica poplava 2014. godine, za opremanje i poboljšanje uvjeta na pedijatrijskim odjelima klinika u BiH, domovima za djecu bez roditeljskog staranja i za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju. ''Inspirisani srcem'' su ove godine bili i promotori i motivatori projekta bh. glumac Mario Drmać i blogerica Samira Poričanin-Petrešin, priopćeno je iz Intesa banke.

Kopirati
Drag cursor here to close