Pjer

Hrvatski glumac osuđen zbog plantaže konoplje

Lifestyle / Flash | 23. 02. 2017. u 07:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branko Meničanin, poznatiji kao Pjer, osuđen je pravosnažno na godinu dana zatvora jer je kod svoje vikendice na karlovačkom području imao mini-plantažu indijske konoplje za lične potrebe

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu 53-godišnji glumac Pjer Meničanin je osuđen na godinu dana zatvora, što mu je zamijenjeno sa 730 sati rada za opće dobro, jer je pored svoje vikendice na Popović Brdu kod Karlovca imao mini-plantažu indijske konoplje, a morat će platiti i 800 kuna sudskih troškova.

Osim zaplijenjene 33 stabljike konoplje, koje su sadržale više od 0,3 posto tetrahidrokanabinola, glumcu je oduzeto i više od kilogram marihuane te nepunih sedam grama psilocibinskih gljiva, javlja Jutarnji list.

"Iskreno se kajem i žalim zbog počinjenog. Dosad nisam osuđivan i ovo je samo jedan eksces u mom životu. Priznajem počinjenje kaznenog djela koje mi se optužnicom stavlja na teret, odnosno da sam u blizini kuće za odmor zasadio sjemenke konoplje koju sam uzgajao’, rekao je za Jutarnji list glumac čije lice zabavlja djecu na programu HTV-a u emisiji ‘Čarobna ploča’.

Kopirati
Drag cursor here to close