Uvijek uprskaju prvi

Horoskopski znakovi koji zaslužuju i drugi spoj

Na ponašanje na prvom spoju može utjecati i horoskopski znak u kojem ste rođeni.
Lifestyle / Flash | 28. 04. 2019. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema nekim tipičnim karakteristikama ponašanja, osobe rođene u ova četiri znaka zodijaka imaju najveće izglede da na prvom spoju uprskaju šansu za drugi spoj, no to ne znači i da je ne zaslužuju.

Rak

Rakovi obično imaju uzak krug prijatelja pa svaki put kad dođe vrijeme da prisnije upoznaju nekog novog, osjećaju se zbunjeno i bespomoćno. Tu nelagodu nastoje prikriti šutnjom, zbog čega mogu djelovati nezainteresirano. No pružite li im još jednu šansu, na drugom spoju će sigurno biti opušteniji pa će pokazati svoje pravo lice, piše Index.hr.

Djevica

Djevice se na prvom spoju obično ponašaju jako oprezno i uzimaju dugačke pauze u razgovoru kako bi dobro razmislile što će izgovoriti. No u strahu da ne provale nešto glupo, upravo im se to najčešće i dogodi pa se još više povuku u sebe. Poziv na drugi spoj će ih ipak malo opustiti pa će se ponašati prirodnije.

Ribe

Ribe teško kontroliraju svoje emocije, a one posebno do izražaja dolaze kad su nervozne. Stoga na prvom spoju mogu djelovati i dosta zbunjeno te svojim promjenama raspoloženja navesti nekoga da pomisli kako su psihički nestabilne. No jednom kad se riješe treme, a to je obično već na drugom spoju, ponašaju se opuštenije i stabilnije.

Bik

Pouzdane i točne Bikove na spoju ćete najlakše izbaciti iz takta ako zakasnite. Tada vam je već u startu gotovo zagarantiran debakl, a spoj će poći po zlu i ako ih pokušate natjerati na nešto novo. Bikovi nisu naročito spontani i promjene dogovora mogu ih učiniti mrzovoljnima. Ako ste potpuno suprotnog karaktera, nemojte zvati Bika na drugi spoj jer ga nećete tako lako promijeniti.

Kopirati
Drag cursor here to close