Pahuljice padajte....

Hoće li snijeg u Mostaru biti kao i izbori, ili?

Lifestyle / Flash | 14. 01. 2017. u 11:42 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok je većina Bosne i Hercegovine prekrivena snijegom i 'bijeli pokrivač', za sada, je zaobišao Mostar.

Popularna stranica eroGAG se našalila da je snijeg kao i izbori; ''Ima ga svugdje, osim u Mostaru''. No sudeći po meteorološkim stranicama, snijeg bi mogao zapadati i u Mostaru.

Podsjetimo, za prošlu srijedu, popularna norveška stranica za vremensku prognozu yr.no, predvidjela je lagani snijeg. Uglavnom suho razdoblje s temperaturom od -10 do 5 stupnjeva će se zadržati do 16. siječnja, kada će prema Norvežanima, Mostar pogoditi snježna mećava. Snijeg će padati do 18. siječnja, a temperatura će biti od 0 do 3 stupnja. Prvi snijeg nije pao, drugi put će možda i imati sreće.

Inače, u većem dijelu Bosne i Hercegovine prevladava oblačno vrijeme sa snijegom u većini područja. Tijekom dana, slab snijeg je moguć ponegdje u središnjim i istočnim dijelovima.

Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ), u trodnevnoj prognozi je objavio kako nas u nedljelju 15. siječnja. očekuje pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u Hercegovini s kišom i susnježicom, a u središnjim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne sa snijegom. Jutarnja temperatura od -10 do -4, na jugu od -2 do 2, a najviša dnevna od -4 do 1, na jugu od 2 do 5 stupnjeva.

U ponedjeljak 16. siječnja, FHMZ je najavio pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. U Hercegovini kiša, a u višim dijelovima očekuje se susnježica i slab snijeg. Jutarnja temperatura od -8 do -3, na jugu od -2 do 3, a najviša dnevna od -5 do 1, na jugu od 2 do 5 stupnjeva.
U utorak, 17. Siječnja najavljeno je pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa povremeno slabim snijegom. U Hercegovini sa susnježicom, a u višim dijelovima i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -9 do -3, na jugu od -2 do 3, a najviša dnevna od -5 do 1, na jugu od 2 do 5 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close