Brit-Pitt? :)

Hoće li Britney Spears biti nova gospođa Brad Pitta?

Lifestyle / Flash | 08. 10. 2016. u 16:04 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije godine braka i 12 godina veze, Brad Pitt i Angelina Jolie su se, kao što znamo, prošloga mjeseca odlučili razvesti. Drugim riječima, Brad je single i Brit se može baciti na posao!

Nije tajna da se 34. godine stara pjevačica oduvijek palila na novopečenog samca. Već godinama otvoreno priznaje kako joj se on baš, baš jako sviđa, piše mtv.com.hr.

U intervjuu za TODAY Brit je na pitanje o tome u koju je slavnu osobu "zaljubljena" bez oklijevanja odgovorila: "Prva slavna osoba na koju sam se palila je Brad Pitt. Sada je single!"

Prisjetimo se da je u KTU 103.FM emisiji "Cubby & Carolina Bermudez", održanoj nedugo prije razvoda, Brit dala isti odgovor: "Oduvijek je to bio Brad Pitt."

Zapravo, pop princeza je oduvijek pričala kako bi voljela biti dio Pitt obitelji. U videu s Diane Sawyer pričala je kako bi voljela biti dadilja njegovoj i Angienoj djeci (da, da). Diane je tada u Britneyinoj kući pronašla uokvirenu fotku, a pjevačicin odgovor je bio "Molim te nemoj to prikazati! Tako me sram!"

Kopirati
Drag cursor here to close