An Unexpected Journey

Hobit u tri djela?

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2012. u 06:53 Z.S.
Kopirati

Peter Jackson vratit će se na Novi Zeland kako bi snimio dodatni materijal za svoj dvodjelni film Hobit. Saznao je to TheOneRing.net koji je na Comic-Conu u San Diegu razgovarao sa slavnim redateljem.

Dodatni materijal mogao bi se iskoristiti u produljenim verzijama filmova (a svi ih nakon trilogije Gospodar prstenova očekujemo) ali, tvrdi portal, postoji mogućnost da Jackson razmišlja i o trećem filmu.

Glasine o mogućem trećem nastavku Hobita posljednjih su se dana proširile netom, ali ih je Warner Bros ubrzo demantirao. Na izravno pitanje novinara portala, Jackson nije odgovorio direktno. Ima toliko materijala u dodacima knjiga Gospodar prstenova koji nismo uspjeli iskoristiti u naša dva filma, rekao je redatelj. Znači li to da planira i treći film, pokazat će vrijeme.

Bilo kako bilo, sretnicima koji prisustvuju Comic-Conu Peter Jackson je prikazao čak 12 i pol minuta materijala iz željno isčekivanog dvodijelnog (ili možda trodijelnog) filma Hobit.

Okupljeni su tako mogli vidjeti Bilba, Gandalfa i patuljke kako se goste u Vrećastom vijencu, Rivendell, Christophera Leeja kao Sarumana te Frya kao vladara Jezergrada, razgovor između Gandalfa i Galadriel (Cate Blanchette), scenu između Bilba i Golluma te nakratko ugledati Tauriel (Evangeline Lilly). Materijal je završio scenom u kojoj Legolas (Orlando Bloom) napinje luk i strijelu i cilja u skupinu patuljaka.

Za nekoliko tjedana skladatelj Howard Shore počinje snimanje glazbe za film s Londonskom filharmonijom. Također se doznaje da Jackson još nije snimio svoju kameo ulogu, ali i to je u planu kada se vrati na Novi Zeland.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.