An Unexpected Journey

Hobit u tri djela?

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2012. u 06:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peter Jackson vratit će se na Novi Zeland kako bi snimio dodatni materijal za svoj dvodjelni film Hobit. Saznao je to TheOneRing.net koji je na Comic-Conu u San Diegu razgovarao sa slavnim redateljem.

Dodatni materijal mogao bi se iskoristiti u produljenim verzijama filmova (a svi ih nakon trilogije Gospodar prstenova očekujemo) ali, tvrdi portal, postoji mogućnost da Jackson razmišlja i o trećem filmu.

Glasine o mogućem trećem nastavku Hobita posljednjih su se dana proširile netom, ali ih je Warner Bros ubrzo demantirao. Na izravno pitanje novinara portala, Jackson nije odgovorio direktno. Ima toliko materijala u dodacima knjiga Gospodar prstenova koji nismo uspjeli iskoristiti u naša dva filma, rekao je redatelj. Znači li to da planira i treći film, pokazat će vrijeme.

Bilo kako bilo, sretnicima koji prisustvuju Comic-Conu Peter Jackson je prikazao čak 12 i pol minuta materijala iz željno isčekivanog dvodijelnog (ili možda trodijelnog) filma Hobit.

Okupljeni su tako mogli vidjeti Bilba, Gandalfa i patuljke kako se goste u Vrećastom vijencu, Rivendell, Christophera Leeja kao Sarumana te Frya kao vladara Jezergrada, razgovor između Gandalfa i Galadriel (Cate Blanchette), scenu između Bilba i Golluma te nakratko ugledati Tauriel (Evangeline Lilly). Materijal je završio scenom u kojoj Legolas (Orlando Bloom) napinje luk i strijelu i cilja u skupinu patuljaka.

Za nekoliko tjedana skladatelj Howard Shore počinje snimanje glazbe za film s Londonskom filharmonijom. Također se doznaje da Jackson još nije snimio svoju kameo ulogu, ali i to je u planu kada se vrati na Novi Zeland.

Kopirati
Drag cursor here to close