Stanje je gore

Hitno potrebna pomoć teško oboljeloj samohranoj majci

Samohrana majka Višnja Pajtak i njezin sin trebaju pomoć
Lifestyle / Flash | 20. 02. 2019. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fotografiju je našem mediju ustupio Višnjin sin/ Višnja Pajtak

Višnja Pajtak, samohrana majka srednjoškolca, koja je operirala karcinom abdomena, nalazi se u teškoj životnoj situaciji.

Naime, njeno stanje se pogoršalo a našoj redakciji javio se Višnjin sin u nadi da će im, objavom vijesti, pomoći i građani.

Višnju od rane mladosti, otkako je sa samo šest godina ostala siroče, prate životne nedaće. Sama je, nema nikoga svoga, kroz život se nekako snalazila, prije bolesti je čišćenjem stubišta osiguravala egzistenciju sebi i svome sinu, a sada ni to ne može zbog svoje bolesti.

Iako nema bh državljanstvo, a samim time nema ni zdravstveno osiguranje, Višnja je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima u ljeto 2017. godine započela s primanjem kemoterapija.

''Ja još uvijek idem u školu, a mamina situacija i zdravstveno stanje je lošije. Prvo je šest mjeseci primala kemoterapiju i bilo je  bolje kratki period. Opet od osmog mjeseca prima kemo i imunoterapije koje ubijaju rak ali i nju. Zadnji C- ovi  nemaju velike pomak, neophodni su odlasci na daljnje liječenje i plaćanje troškova prijevoza i svega ostaloga, a uz sve to ne znamo kako ćemo dalje preživjeti jer nemamo prihoda'', napisao je njen sin u poruci, moleći sve da im pomognu i olakšaju da njegova mama nastavi život 'barem još koju godinu'.

''Idem u srednju školu, ali majka mi je potrebna jer ju neizmjerno volim i želja mi je da mi živi još. Nadamo se da će pustiti ponovo humane brojeve za pomoć mami, a Crveni križ obećao nam je pomoć'', napisao je njen sin.

Pomoći možete uplatom na žiro račun kod Addiko Bank: 1437075177, ili izravno računom na Addiko Bank: 3061143707517714.

Za uplate iz inozemstva: Addiko Bank, IBAN Swift code: HAABBA22, Partija: 27215025, BA393060192721502528.

Oni koji žele pomoći, Višnju Pajtak mogu kontaktirati izravno na broj telefona 063/977-223.

Kopirati
Drag cursor here to close