Kišovito i narednih dana

Hercegovinu očekuju velike količine kiše

Tijekom dana, kiša i pljuskovi se očekuju, u Hercegovini i u jugozapadnim područjima. Kišovito vrijeme nastavit će se i narednih dana
Lifestyle / Flash | 07. 03. 2018. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u Hercegovini oblačno vrijeme, a u Bosni malo do umjereno oblačno. Tijekom dana, kiša i pljuskovi se očekuju, u Hercegovini i u jugozapadnim područjima. Očekivana količina padavina u tim dijelovima između 15 i 30 litara kiše po metru kvadratnom. U ostalim dijelovima lokalno slabija i kratkotrajna kiša. Više padavina tijekom noći na četvrtak. Na planinama se očekuje snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

Inače, u četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom prije podne. Na planinama se očekuje vrijeme sa susnježicom i snijegom. Od poslijepodnevnih sati smanjenje oblačnosti. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U petak se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15 stupnjeva.

I subota će biti pretežno oblačna. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close