Mišo Kovač u Širokom

Hercegovina s nestrpljenjem iščekuje spektakl velikana hrvatske glazbe

Lifestyle / Flash | 18. 12. 2015. u 12:56 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u hotelu Mostar održana press konferencija povodom koncerta legendarnog Mate Miše Kovača 27. prosinca u Širokom Brijegu.

Ispred organizatora agencije PRimera o koncertu su govorile Mirela Bunoza-Šarac i Snježana Delić, a u ime generalnog sponzora BH Telecoma novinarima se obratio Enis Šantić, v.d. direktora direkcije BH Telecoma u Mostaru koji je istaknuo da ova tvrtka uvijek rado podrži velike događaje u cijeloj BiH, pa tako i ovaj koncertni spektakl u Širokom Brijegu.

Uz najveću glazbenu legendu u regiji kao gošća nastupit će njegova kćer Ivana Kovač. Organizatori očekuju punu dvoranu Pecara te pozivaju sve fanove da svoje ulaznice kupe na vrijeme jer na sam dan koncerta, ukoliko uopće ostane ulaznica, cijene će biti skuplje. Koncert će početi u 20.00 sati, a ulazi će biti otvoreni već u 18.30 sati.

Ulaznice po cijeni od 15 KM (parter), 25 KM (tribine) i 35 KM (fan pit) i možete kupiti na prodajim mjestima: u Mostaru na info pultu Mepas Malla te Forestu u Orci, u Širokom Brijegu u Kavani kod Duje, u Ljubuškom u Noćnom klubu Diamond, te u Grand caffeu u Posušju te online putem portala kupikartu.ba

U javnosti se posljednjih dana pojavila informacija da je koncert otkazan, no organizatori su opovrgnuli sve glasine naglasivši da koncert Miše Kovača u Areni Zagreb nema nikakve veze sa širokobriješkim koncertom. Koncert u Areni Zagreb je samo prolongiran za siječanj sljedeće godine, a nije otkazan. Također, Mišo Kovač nije lošeg zdravlja kako se navodilo u pojedinim medijima te niti u jednom trenutku nije bio upitan njegov koncert u Širokom Brijegu.

Sve dodatne informacije o samom koncertu pratite na portalu Bljesak.info koji je medijski pokrovitelj kao i na službenoj Facebook stranici agencije PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close