Sarajevo

Heineken fotografije, Đuru savjeti i penjanje na Laško umjetnu stijenu obilježili Beer Fest

Lifestyle / Flash | 26. 07. 2017. u 20:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ovogodišnjem Sarajevo Beer Festu osim omiljenog piva i vrhunskog glazbenog doživljaja, posjetitelji Heineken, Karlovačko i Laško šatora su uživali u sasvim novim ''pivskim'' izazovima, i naravno u super nagradama.

Heineken je u svom kutku Live Your Music počastio posjetitelje fotografijama i pivom, a najbržih 100 je uz fotografiju dobilo i ulaznicu za glazbeni događaj u Tuzli, Brodolom. Heineken već dugi niz godina sponzorira najveće svjetske i regionalne glazbene događaje poput Ultra Europe festivala, Exita, Love Festa, Brodoloma i drugih.

Svi oni koji su imali životnih nedoumica, mogli su doći u Karlovačko šator i zatražiti savjet od Đurua, lokalnog gurua. Opuštena atmosfera i ozbiljni savjeti gurua, oduševili su posjetitelji, a svi su uživali u aktivaciji Đuru zove turu. Sve tri večeri Karlovačko je nagradilo po jednog posjetitelja nagradom Party za ekipu – bačvom Karlovačkog piva od 30 litera i mesom za roštilj.

Najveća atrakcija je bila je u Laško šatoru, pored kojeg je za one najhrabrije i najokretnije bila postavljena umjetna stijena za penjanje. Na prvi pogled jednostavno, ali oni koji su se okušali u ovom izazovu, morali su pokazati dosta snage i spretnosti, uz podršku profesionalne momčadi za sportsko penjanje i alpinizam Singing Rock, koji su brinuli za sigurnost penjača. Zadnju večer je izvučen i dobitnik koji je osvojio sate sportskog penjanja za četiri osobe i provod u Caffe Mr Kan u Sarajevu.

Heineken tvrtka je vodeći proizvođač piva u Europi i drugi najveći proizvođač piva u svijetu, a u regiji je vlasnik brandova Karlovačko, Laško, Union, Zaječarsko, Krušovice i Strongbow.

Kopirati
Drag cursor here to close