VIDEO | Konjičanin očarao gledatelje RTL-a

Hakija ''prekucao'' Ljubav na selu

Hakija je u svojem Konjicu razvio pravo malo rafting carstvo od kojeg zarađuje za život. Uz to, svestrani Hakija bavi se i popravljanjem računala, sviranjem gitare te pjevanjem.
Lifestyle / Flash | 14. 02. 2020. u 09:33

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr / Konjičanin očarao gledatelje RTL-a

Hakija Špago (41) iz Konjica privukao je pozornost gledatelja RTL-ova showa "Ljubav je na selu" jer se, čim je upoznao fatalnu Marijanu Črlenec (30), "bacio" na nju.

Na raskalašenom tulumu na početku nove sezone Marijana i Hakija ljubili su se pred svima, a farmer nam je rekao da se ne zaustavlja kad ga ponese osjećaj.

Marijana se gola kupala u bazenu, pridružio joj se i Hakija: 'Netko mi je ukrao kupaći kostim'

Drugi tulum farmera i kandidatkinja bio je još vreliji nego prvi Još jedan tulum je uslijedio, a Marijana i Hakija su završili zajedno na bazenu. Marijana je na sebi imala samo ručnik jer joj je netko ukrao kupaći kostim.

Ipak, drugim kandidatkinjama nije bilo drago što je Hakija “pao” na Marijanu, koja je tražila dečka i u prethodnoj sezoni “Ljubavi na selu”.

- Itekako se primijetila ljubomora, nije mi bilo svejedno. Čak sam primijetio ljubomorne poglede i kod djevojaka nekih drugih kandidata - rekao nam je Hakija, kojega mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem (58). Ta mu titula, kaže, laska. - Naravno da mi laska usporedba s tako velikim holivudskim zavodnikom. Svatko bi volio čuti tako pozitivan kompliment", rekao je Hakija.

Na pitanje je li veliki zavodnik u rodnom Konjicu i koliko je djevojaka dosad imao, Hakija nije želio odgovoriti.

Inače, bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

Njegov poznanik Adis Špago iz Konjica opisao ga je dobrim muškarcem, ali ne zna ga toliko dobro da komentira pobliže njegov privatni i poslovni život.

Kako kaže Adis, znaju se iz viđenja i nisu si toliko bliski, ali je i on upoznat s njegovim poslovnim pothvatima.

"Nitko od mojih prijatelja nije čuo ništa ružno o njemu. Bavi se svojim poslom, ali ne znam ga toliko dobro da kažem nešto više o tome. Ne znam zavodi li djevojke u selu". rekao je za 24 sata Hakijin poznanik.

Hakija je u svojem Konjicu razvio pravo malo rafting carstvo od kojeg zarađuje za život. Uz to, svestrani Hakija bavi se i popravljanjem računala, sviranjem gitare te pjevanjem.

Iako tvrdi kako mu novac ništa ne znači u životu, medijsku pozornost želio je naplatiti stotinu maraka. Hakija ne želi da njegovi prijatelji komentiraju kakav je on, s koliko je djevojaka bio i zavodi li po selu mimo showa “Ljubav je na selu”.

Htio je, kao pravi poduzetnik, izvući korist kako bi popunio svoj već i ovako duboki džep.

Hakija Špago (41), Konjic: Njegova buduća ljubav, naglašava, mora imati svoj stav, biti iskrena, mlađa od njega i njegove visine

Hakija je otkrio i koja mu je mana Hakija Špago ima 41 godinu i bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. U slobodno vrijeme popravlja računala, svira gitaru i pjeva. Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, ali se nakon jedne duže veze od osam godina, priznaje, povukao u sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close