Niz događaja

Grupa Magazin na Danima berbe grožđa u Čitluku

Tijekom završne večeri 64. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije 'Dani berbe grožđa' hercegovački vinari posjetiteljima će na degustiranje ponuditi svoja vrhunska vina
Lifestyle / Flash | 03. 09. 2019. u 15:01 Bljesak.info
Dani su bez broja

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Dani berbe grožđa', koji se održavaju već 64. godinu, započet će 14. rujna tradicionalnim međunarodnim atletskim mitingom 'Memorijal Bože Gagro', priopćeno je iz Općine Čitluk.

Atletski miting u organizaciji Atletskog kluba Brotnjo održat će se na Gradskom stadionu Bare, a nakon ovog natjecanja uslijedit će bogat i raznovrstan program, što je jedna od glavnih karakteristika jedne od najstarijih manifestacija u regiji, koja će ove godine potrajati do 22. rujna.

Završnog dana manifestacije u Čitluku će se održati turistički forum 'Upravljanje turizmom', kao i svečani mimohod, svečanost otvaranja i cjelovečernji zabavni program na Broćanskom trgu, gdje će nastupiti Grupa Magazin, kulturno-umjetnička društava, skupine i pojedinci, priopćeno je.

Tijekom završne večeri 64. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije 'Dani berbe grožđa' hercegovački vinari posjetiteljima će na degustiranje ponuditi svoja vrhunska vina, a posjetitelji će moći uživati i u hercegovačkim specijalitetima.

Kopirati
Drag cursor here to close