Pomoć potrebitima

''Zajedno za naš grad'' Mostar pomaže izbjeglicama iz Sirije

"Nadamo se da smo im uljepšali barem jedan dan, da zaborave muke i probleme kroz koje prolaze" rekli su iz U. G. "Zajedno za naš grad" .
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2018. u 15:56

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana "Zajedno za naš grad" iz Mostara jučer je zahvaljujući donacijama ljudi koji nisu zaboravili kako je biti u tranzitu, bez obuće i odjeće obišlo grupu sirijskih izbjeglica točnije njih trideset i dvoje. Od toga je 19 maloljetnika, sedam žena i šest odraslih.

"Odrasle muškarce smo preskočili,  a sve ostale opskrbili obućom, donjim rubljem i neke od žena majicama", rekli su iz ove udruge, te su dodali da su po završetku kupovine osnovnih potrepština, odveli ovu grupu izbjeglica na ručak.

"Nadamo se da smo im uljepšali barem jedan dan, da zaborave muke i probleme kroz koje prolaze" rekli su iz U. G. "Zajedno za naš grad" .

Kako je priopćeno na stranici ove udruge, obilazak je protekao uz pjesmu i veselje, te  uz suze zahvalnosti  svima onima koji su uzeli sudjelovanja na bilo koji način u ovoj akciji. 

Iz udruženja su napomenuli da 15-tak pari obuće koje su dobili od anonimnog donatora, su predali predali prijateljskoj Udruzi Pomozi.ba jer  su oni prvo mjesto kojem se izbjeglice pri dolasku obracaju za pomoć.

"Poznajući njihov rad, sigurni smo da će i ova obuća biti od koristi izbjeglicama koji svakog dana sve više i više dolaze" , iz udruge su se još jednom zahvalili svim građanima koji su imali sluha za ovu akciju.

Udruga građana "Zajedno za naš grad" nedavno je proslavilo treći rođendan, te iza sebe ima jako puno uspješno odrađenih humanitarnih akcija.

Kopirati
Drag cursor here to close