Zabava do zore

GOŠK održao tradicionalnu plavo-bijelu noć

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2017. u 13:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Između dva turnirska dana 27. memorijala ”Andrije Ankovića” u Gabeli održana je tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć, na kojoj se okupilo oko više stotina vjernih podržavatelja GOŠK-a, prijatelja kluba te brojnih sportaša, gospodarstvenika i poznatih osoba.

Nazočni su bili predstavnici Hajduka, Zrinjskog i Gorice, koji su bili sudionici ovogodišnjeg turnira.

Domaćin je na samom početku večeri pozdravio okupljene i zahvalio se svima koji su pomogli da se memorijal održi po 27. put.

Nazočnima se obratio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji je posebno zahvalio svim ekipama na odazivu na ovaj turnir.

Tijekom plavo-bijele noći Uprava kluba prisjetila se Perice Pere Pavlovića, dugogodišnjeg predsjednika GOŠK-a koji je nedavno preminuo. Tom prilikom Dragan Ivaković izrecitirao je pjesmu o Peri koju je sam napisao, nakon čega je pjesmu o Peri na guslama izveo Ivan Vidić.

Članovi Uprave GOŠK-a podijelili su zahvalice svima koji su doprinijeli organizaciji i održavanju turnira, posebice zahvaljujući Vladi HNŽ koja je pokrovitelj ovogodišnjeg turnira, kao i Općini Čapljina koja je supokrovitelj istog.

Kopirati
Drag cursor here to close