Trajat će do 25. listopada

Godišnji susret predsjednika i ravnatelja Caritasa u BiH i u Republici Hrvatskoj

Središnji je događaj zajednički sastanak u Središnjici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije u utorak prijepodne, 23. listopada.
Lifestyle / Flash | 23. 10. 2018. u 09:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godišnji susret predsjednika i ravnatelja Caritasa u Bosni i Hercegovini i u Republici Hrvatskoj počinje danas u Sarajevu i trajat će do četvrtka, 25. listopada.

Sastanku će uz predsjednika Caritasa BiH kardinala Vinka Puljića, nadbiskupa metropolita vrhbosanskog, i predsjednika Hrvatskog Caritasa, varaždinskog biskupa mons. Josipa Mrzljaka, sudjelovati i dvojica nacionalnih ravnatelja mons. Tomo Knežević i mons. Fabijan Svalina, kao i ravnatelji nad/biskupijskih Caritasa iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Domaćin ovogodišnjeg susreta Caritas Vrhbosanske nadbiskupije predstavit će život i karitativno djelovanje u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, a u okviru događaja predviđeni su posjeti nekoliko mjesta važnih za djelovanje Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije tijekom minuloga rata i poraća.

Središnji je događaj zajednički sastanak u Središnjici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije u utorak prijepodne, 23. listopada. Na sastanku će se predstaviti svi Caritasi u BiH, kao i stalna potpora Crkve u Republici Hrvatskoj koja preko Hrvatskog Caritasa i tradicionalnog Tjedna solidarnosti pomaže ljudima i Crkvi u Bosni i Hercegovini, javila je Katolička tiskovna agencija.


Kopirati
Drag cursor here to close