Mažoretkinje zasjale

Godišnji koncert 'Mostarskih mažoretkinja'

Mažoretkinje su pripremile mnoge točke iznenađenja.
Lifestyle / Flash | 21. 12. 2018. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajni mažoret štapovi, nasmijane mažoretkinje i svečani gosti, večeras su dominirali plesnim podijem u Velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Naime, večeras je održan godišnji koncert Mostarskih mažoretkinja, a na  koncertu su se kao i dosadašnjih godina predstavili svi timovi Mostarskih mažoretkinja, a cure su ujedno proslavile svoj 23. rođendan.

Foto: Bljesak.info / Nastup Mostarkskih mažoretkinja
Foto: Bljesak.info / Gosti na koncertu Mostarskih mažoretkinja

Tu su bile i posebne točke iznenađenja među kojima se posebno istaknula točka sa svjetlećim štapovima koja na svim koncertima Mostarskih mažoretkinja bude jedna od najatraktivnijih  točaka.

Osim u izvrsnim izvedbama mažoretkinja publika je uživala u izvedbama naših gostiju - plesnih klubova grada Mostara : plesni studio Mo-stars, plesni studio B-dance, plesni studio Flash Mostar, Športski plesni klub Zrinjski, Balet Mostar Arabesque, Plesni Centar ProDance, plesni klub Erigo-D.

Kao poseban gost na ovom koncertu nastupio je sudionik Zvezda granda Adnan Jerlagić.

Foto: Bljesak.info / Nastup Mostarkskih mažoretkinja

Na samom koncu programa je uslijedio iznenađenje - Hrvatska glazba Mostar je zajedno sa svim članicama Mostarskih mažoretkinjama izvela zajedničku točku s kojom su uz vesele zvuke glazbe i plesa ispratili mnogobrojnu publiku.

Kopirati
Drag cursor here to close