igre žeđi

Glumica Jennifer Lawrence završila u klinici za odvikavanje

Lifestyle / Flash | 16. 09. 2016. u 11:02 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad si s 26 godina glumica koja najviše zarađuje, imaš nagradu Oscar i svi te vole u Hollywoodu, onda si vjerojatno i jedna od najsretnijih osoba na svijetu.

Međutim, kako stvari stoje, Jennifer Lawrence morat će u kliniku za odvikavanje. Zvijezda 'Igara gladi' u svom slobodnom vremenu voli se izležavati na kauču, jesti nezdravu hranu, a za ignoriranje alkohola totalni je antitalent.

Glumica je ispričala za magazin Marie Claire kako joj baš ne ide od ruke živjeti zdravo i disciplinirano.

"Teško me je izmamiti iz kuće. No, kada iziđem van, ja ću dugo ostati. A tada se ne mogu suzdržati od užitaka sve dok ne počnem povraćati. Nisam otporan na 'blackoute'. Dajem sve od sebe dok ne počnem povraćati", ispričala je za magazin.

Stoga je poslušala savjet svojih roditelja, Karen i Garyja Lawrencea, te je zatražila pomoć u jednoj klinici za odvikavanje.

U spomenutoj klinici Jennifer Lawrence ne bi se trebala odvikavati samo alkohola, nego i nezdravog načina ishrane.

"Jennifer sada uči kako se suzdržavati od svega lošega po zdravlje, te kako izbjeći ljude koji ju mogu uvući u taj krug konzumiranja štetnih tvari", kazao je jedan njezin prijatelj za Female First.

Ovu temu njezini su roditelji načeli početkom ljeta, prije odlaska glumice na snimanje filma "Day 6" u Kanadu, jer su se naprosto zabrinuli kako bi uskoro mogla doći na loš glas.

U klinici je Jennifer Lawrence podvrgnuta cjelokupnom programu odvikavanja, kako bi se navikla na život bez alkohola, ludih zabava i konzumiranja nezdravih namirnica.

"Jednostavo tako više ne ide. Za Jen su sada alkohol, droge i zabave skinuti s dnevnoga reda. Također, ne smije imati kontakt s krugom svojih prijatelja i poznanika dok proces odvikavanja traje. Na taj način će klinika sveobuhvatnim programom pokušati pomoći da Jennifer ponovno pronađe put do same sebe, da se riješi stresa Hollywooda i ludih zabava", kazao je jedan njezin prijatelj za Intouch.

Sada pokušava vježbati jogu, konzumira vegansku hranu, zanima se za umjetnost. Njezini maratoni opijanja trenutačno su zaustavljeni, potvrdili su ljudi iz njezina kruga.

Kopirati
Drag cursor here to close