tumor ne bira

Glumac Val Kilmer ipak priznao da se liječi od raka

Lifestyle / Flash | 01. 05. 2017. u 11:52 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Val Kilmer (57) je godinu dana kategorički odbijao priznati da je obolio od tumora, ali sada je konačno to priznao, kazavši - "Da, liječim se".

Glumac je izgledao bolesno i ispaćeno pa su mnogi počeli špekulirati kako je teško obolio. Govorio je vrlo teško, a u više navrata je snimljen na izlasku iz bolnice, ali nije želio priznati da je obolio.

Kilmerov jezik bio je toliko odebljao da je jedva mogao razgovijetno govoriti, a krajem prošle godine njegov glumački kolega Michael Douglas izjavio je u jednome intervjuu kako se kod Vala radi o raku ždrijela.

Val Kilmer je na tu Douglasovu izjavu reagirao na svome Facebook profilu, kazavši kako su te informacije netočne.

Val Kilmer u vrijeme dok se ''skrivao'' od javnosti

"Što god da je Michaela Douglasa navelo špekulirati o mome zdravstvenom stanju - a, on je drag i vjeran prijatelj - uvjeren sam kako nije mislio ništa loše. Cijenim Michaela Douglasa, ali pogrešno je informiran", napisao je tada Kilmer.

Međutim, sad se situacija u potpunosti obrnula. Nastupajući u forumu Reddita „Ask Me Anything“, Val Kilmer je priznao svoju bolest.

Jedan fan je pitao "što je s tvrdnjma Michaela Douglasa da imaš rak u poodmakloj fazi?", na što je Kilmer kazao kako je njegov kolega imao najbolje namjere i htio ga je zaštiti od javnosti.

"On me je pokušao zaštiti, pomoći mi, jer su se mediji vjerojatno pitali gdje sam ja tada bio. Ja sam tada bio na terapijama, liječio sam se od raka. Moj je jezik i dalje natečen iako sam se stalno liječio. Budući da još ne zvučim onako kako su ljudi navikli, misle kako sam još uvijek ugrožen", kazao je Val Kilmer, odgovarajući na pitanje učesnika foruma.

Bilo je i puno boljih dana - Val Kilmer je 2013. godine izgledao puno vitalnije

Kopirati
Drag cursor here to close