I pad je let

Harrison Ford svojom zrakoplovom opet napravio prometni prekršaj

“Gospodin Ford je prešao jedinu pistu u zračnoj luci u svom zrakoplovu nakon što je pogrešno protumačio radio upute ATC-a. Odmah je priznao pogrešku i ispričao se ATC-u za pogrešku”, rekao je glumčev glasnogovornik.
Lifestyle / Flash | 01. 05. 2020. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Harrison Ford (77) ponovno se našao u problemima dok je letio svojim avionom nakon što je pogrešno protumačio upute neposredno nakon slijetanja u kalifornijsku zračnu luku, piše Daily Mail.

Glumac je prošloga petka, iako mu je rečeno da pričeka, prošao pistu u zračnoj luci Hawthorne dok je drugi zrakoplov izvodio slijetanje. Ljutiti operater rekao je da je Ford ignorirao njegove upute.

Harrison se ispričao te je kazao kako je mislio da mu je rečeno da pređe pistu, a incident istražuje Federalna zrakoplovna uprava (FAA).

“Gospodin Ford je prešao jedinu pistu u zračnoj luci u svom zrakoplovu nakon što je pogrešno protumačio radio upute ATC-a. Odmah je priznao pogrešku i ispričao se ATC-u za pogrešku”, rekao je njegov glasnogovornik.

Ford je obnovio svoju pilotsku dozvolu kako bi mogao pomoći ljudima uslijed pandemije koronavirusa.

Glumac je 2017. godine umalo uzrokovao tešku avionsku nesreću kada se sa svojim malim zrakoplovom umalo zabio u avion American Airlinesa u kojem je u tom trenutku bilo 106 putnika s posadom na aerodromu John Wayne u Kaliforniji.

Prije pet godina Harrison Ford je teško ozlijeđen kada se zrakoplov kojim je letio srušio na igralište golfa u Los Angelesu, ubrzo nakon polijetanja s lokalnog uzletišta.

Uzrok nesreće bio je mehanički kvar na zrakoplovu, a glumac je i tada letio sam, pretrpjevši višestruke ozljede glave.

Video: Top 10 Harrison Ford Movies
Kopirati
Drag cursor here to close