Duplo starijem

Glavna akterica Berlusconijevog seks skandala Ruby, rodila dijete

Lifestyle / Flash | 20. 12. 2011. u 12:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marokanska tinejdžerka koja se našla u središtu seks skandala s bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem rodila je dijete dva puta starijem vlasniku kluba, izvještavaju talijsnaki mediji u utorak.

Plesačica Karima El Marug, poznatija po svom scenskom imenu "Ruby srcolomka", imala je samo 17 godina kada joj je Berlusconi platio za seks prošle godine, javlja AFP.

Ako se 75-godišnji bivši premijer proglasi krivim biti će suočen s 12 godina zatvora zbog zloupotrebe vlasti nakon što je navodno iskoristio svoj položaj da bi Marug oslobodio iz pritvora.

Tužiteljstvo tvrdi kako je Berlusconi platio Ruby za seksualne usluge nekoliko puta između veljače i svibnja 2010. godine. Na suđenju, koje je u tijeku, policijski službenik je početkom ovog mjeseca svjedočio da je Marug radila kao prostitutka.

Berlusconi je negirao sve točke optužnice i izjavio je da je Marug dao novac da bi joj pomogao, jer je bila u izuzento teškoj financijskoj situaciji, a intervenirao je oko njenog uhićenja zato što je vjerovao kako je ona nećakinja bivšeg egipatskog predsjednika Hosnije Mubaraka.

Suđenje je počelo ranije ove godine dok je Berlusconi bio na vlasti, ali je odgađano mjesecima nizom zahtjeva koje je podnijela Berlusconijeva obrana.

Izvještaji tvrde kako su dijete i majka u dobrom zdravstvenom stanju, a otac, 42-godišnji Luca Risso, koji je vlasnik diskoteke u Gennovi u sjevernoj Italiji gdje je Marug radila, kaže da se njegova "sreća ne može opisati riječima."

Kopirati
Drag cursor here to close